Ok. Jaki masz reduktor? Moze pada cisnienie bo nie ogarnia twoich kucykow.
[O1] Auto Gaśnie
Zwiń
X
-
STAG-4 + Reduktor AC R01+ wtryski VALTEC czerwone
reduktor ma raptem 12 mies był zmieniony ponieważ poprzedni reduktor jakiś debil założył do 90KM.
za 1 razem jak auto właśnie tak się zachowywało to było pierwsze podejrzenie, po wymianie auto lepiej się zachowywało ale problem nie ustała do ww regulacji.Auto: Skoda Octavia I
Kolor: Srebrny
Pojemność: 1,8T 20V
Moc: 150KM
Typ silnika: AGU
Gaz: STAG-4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez slike99coś zdziałałeś z tym gazem ? jak chcesz to mogę polecić dobrego mechanika do gazu w Białym, chociaż jak masz staga to w AC powinni to ogarnąć?Auto: Skoda Octavia I
Komentarz
-
-
Moim skromnym zdaniem puki nie kupisz lub pożyczysz kabel do centralki Stag-a i nie wrzucisz screenów z ustawień, to trochę takie wróżenie z fusów, tym bardziej że nie jesteś w stanie nic zrobić w ustawieniach LPG jedynie zmiana ciśnienia gazu na parowniku jest możliwa. Przerabiałem to osobiście, nikt nie był w stanie mi pomóc a teraz wożę sobie kabelek w bagażniku i jak odczuwam że coś jest nie halo to laptop w rękę i heya
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grzesiu2400Moim skromnym zdaniem puki nie kupisz lub pożyczysz kabel do centralki Stag-a i nie wrzucisz screenów z ustawień, to trochę takie wróżenie z fusów, tym bardziej że nie jesteś w stanie nic zrobić w ustawieniach LPG jedynie zmiana ciśnienia gazu na parowniku jest możliwa. Przerabiałem to osobiście, nikt nie był w stanie mi pomóc a teraz wożę sobie kabelek w bagażniku i jak odczuwam że coś jest nie halo to laptop w rękę i heyaAuto: Skoda Octavia I
Komentarz
-
Komentarz