[O1] Auto Gaśnie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grzesiu2400
    Ambiente
    • 2009
    • 193
    • Octavia I (1U2)
    • AKL 1.6 MPI 101 KM

Ok. Jaki masz reduktor? Moze pada cisnienie bo nie ogarnia twoich kucykow.

Komentarz

• fidodido
      Rider
      • 2010
      • 440

STAG-4 + Reduktor AC R01+ wtryski VALTEC czerwone
      reduktor ma raptem 12 mies był zmieniony ponieważ poprzedni reduktor jakiś debil założył do 90KM.
      za 1 razem jak auto właśnie tak się zachowywało to było pierwsze podejrzenie, po wymianie auto lepiej się zachowywało ale problem nie ustała do ww regulacji.
      Auto: Skoda Octavia I
      Kolor: Srebrny
      Pojemność: 1,8T 20V
      Moc: 150KM
      Typ silnika: AGU
      Gaz: STAG-4

Komentarz

• slike99
        Drive
        • 2007
        • 40

coś zdziałałeś z tym gazem ? jak chcesz to mogę polecić dobrego mechanika do gazu w Białym, chociaż jak masz staga to w AC powinni to ogarnąć?

Komentarz

• fidodido
          Rider
          • 2010
          • 440

Zamieszczone przez slike99
          coś zdziałałeś z tym gazem ? jak chcesz to mogę polecić dobrego mechanika do gazu w Białym, chociaż jak masz staga to w AC powinni to ogarnąć?
          Niestety AC tego nie ogarnia, sprawa ani o krok nie ruszyła do przodu, a z miłą chęcią przyjmę każda pomoc. Jak pewnie widziałeś wcześniej zamieściłem link do tego samego tematu na forum ac i tam cisza jak makiem zasiał.

Komentarz

• grzesiu2400
            Ambiente
            • 2009
            • 193
            • Octavia I (1U2)
            • AKL 1.6 MPI 101 KM

Moim skromnym zdaniem puki nie kupisz lub pożyczysz kabel do centralki Stag-a i nie wrzucisz screenów z ustawień, to trochę takie wróżenie z fusów, tym bardziej że nie jesteś w stanie nic zrobić w ustawieniach LPG jedynie zmiana ciśnienia gazu na parowniku jest możliwa. Przerabiałem to osobiście, nikt nie był w stanie mi pomóc a teraz wożę sobie kabelek w bagażniku i jak odczuwam że coś jest nie halo to laptop w rękę i heya

Komentarz

• fidodido
              Rider
              • 2010
              • 440

Zamieszczone przez grzesiu2400
              Moim skromnym zdaniem puki nie kupisz lub pożyczysz kabel do centralki Stag-a i nie wrzucisz screenów z ustawień, to trochę takie wróżenie z fusów, tym bardziej że nie jesteś w stanie nic zrobić w ustawieniach LPG jedynie zmiana ciśnienia gazu na parowniku jest możliwa. Przerabiałem to osobiście, nikt nie był w stanie mi pomóc a teraz wożę sobie kabelek w bagażniku i jak odczuwam że coś jest nie halo to laptop w rękę i heya
              szkoda ze nie jesteś z białegostoku

Komentarz

Pracuję...